Artūras-M » Ket Bir 29, 2006 12:25 pm
Sveiki,
Sakykit prašom, kur man ieškoti pažinčių: valdžios institucijose, KTU Rektorate, spaudoje ar dar kur nors. Tiksliau, pasakykit kurias pažintis panaudoti. Nors ir turiu sovietinio darbo patirties, tačiau šiais laikais jau nėra noro maldauti paslaugos: sumoku pinigus ir, manau, ją turiu gauti su civilizuotu aptarnavimu. Jeigu Litnet nesugeba organizuoti laikmetį atitinkančios efektyvios .LT zonos domenų registracijos, gal būtų laikas visiems Lietuvos suinteresuotiems asmenims pagalvoti apie tai, kaip padėti nuimti nuo Litnet šią labai sunkią naštą ir perduoti .LT domenų registraciją komercinei struktūrai, kuri sugebėtų tai atlikti.
Neturiu tikslo detalizuoti problemų, tačiau su jomis susiduria didžioji dauguma, kurie registruoja domenus. Užtenka vien to fakto, kad po apmokėjimo, Litnet dar sugeba vilkinti domeno prieinamumą laukdami pasirašytų sutarčių, kurios siuntinėjamos paštu. Negi sunku sumąstyti formuluotę taisyklėse, pagal kurią paslaugos apmokėjimas būtų traktuojamas kaip sutikimas su sutartimi ? Šiuo laišku neturiu tikslo išdėstyti visas problemas, tam yra atitinkamos diskusijų lentos.
Gerbiamieji Litnet vadovai, gal laikas būtų apsižvalgyti. Tarybų valdžia jau išėjo, rusiški tankai po miestą nevažinėja. Gal pradėkit dirbti kaip priklauso.
Šis laiškas atviro pobūdžio. Pasilieku teisę jį skelbti visose viešose diskusijų lentose ar kitaip platinti.
P.S. Man gėda prieš klientus.Tik vienas pavyzdys: šis domenas ne mano įmonės, dėl Jūsų netikusio biurokratinio mechanizmo esu priverstas registruoti savo įmonės vardu, vėliau sukti galvą kaip viską teisėtai įforminti ir dar prieš klientą turiu raudonuoti, kad domenas kelios dienos po apmokėjimo neužregistruojamas. Nenoriu moralizuoti, tačiau Jūs žeminate visus, kas priverstas su Jumis bendrauti. Ir priedo verčiate mus raudonuoti prieš klientus.