agiantalienforce rašė:Arturai, provaideris renkasi ar jam "sharinti" RAM'a ar ne. Teisinga savoka butu - oversell
Būtent. Ir man parodyk provaiderį, kuris nepašarins prispyrus reikalui, kai ateina naujas klientas ir jam pritrūksta 50 MB RAM. Kaip dievą myliu, dedu ranką prie širdius - Pašarinčiau

Su Xen yra paprasčiau - trūksta RAM, reiškia atimi iš savo virtualių serverių po truputį ir atiduodi užsakovui. Arba imi naują serverį ir skaldai. Ne paslaptis, kad pirmi VDS Xen atveju yra siaubingai nuostolingi.
agiantalienforce rašė:"Virtuozzo zymiai letesnis uz Xen" - buk malonus, pateik kokiu nuorodu. Kas butent greiciau veikia Xen'e, nei VZ/OVZ?
Čia ne nuorodose esmė, čia esmė yra subjektyviame testo rezultate. Ant to pačio PC buvo testuota Vmware, OpenVZ ir Xen. Xen buvo testuotas paskutinis. Ir man asmeniškai buvo šokas, kai nejaučiau skirtumo ar dirbu su realiu PC ar su virtulia mašina. Po šito aš paprasčiausiai nesigilinau į OpenVZ savybes. Vmware taip pat nepadėta į šalį dėl to, kad galima laikyti tiek Linux, tiek Windows vaikus.
Beje, kiek skaitau forumus naudojančių vienu metu Xen ir OpenVZ, visi atsiliepia panašiai. Bet gal aš klystu

agiantalienforce rašė:Kas liecia tinklo DoS'inimu.. VZ/OVZ leidzia nustatyti tcp/kitu soketu kieki ir ju buferio dydi. Taigi, jei mes uzdosinsim VZ/OVZ VPS'a - paprasciausiai jis bus nepasiekiamas, tuo tarpu kiti VPSai toliau veiks normaliai. Beje, galima riboti ir tinklo pralaiduma(bandwidth?) kiekvienam VPS'ui.
O neatrodo kad tai niekam nereikalingos funkcijos, kurios daugiau reklaminiais tikslais, plius dar naudoja papildomus resursus ?