Pora shared hostingu

Diskusijos paprastos svetainių prieglobos (share hosting) tematika. Atsiliepimai apie įvairius paslaugų teikėjus bei jų paslaugas.

Pora shared hostingu

Standartinė Beginer » Pir Rgp 14, 2006 11:29 pm

Tai va kaip tik klausimų iškyla iš kart čia ateinu :)

Taigi tarkim yra saitas
Turiu viena shared hostingą nusipirkes nu ir tarkim dar viena nusiperku.
Domaino NS galima nurodyti iki 4 ar 5 DNS berods.
Nu tai dažniausiai nurodomi yra 2 DNS, tai dar lieka kitiems.

Tai jei aš įrašyčiau antro hostingo NS, tai būtų kažkas tokio:
NS1.HOSTINGAS1.NET
NS2.HOSTINGAS1.NET
NS1.HOSTINGAS2.COM
NS2.HOSTINGAS2.COM

Tai išeitų taip, kad lūžus pirmam hostingui, o antras veiktų, tai krautu saitą iš to antro hostingo? :)
Ar aš neteisus?
Beginer
Naujokas
Naujokas

Re: Pora shared hostingu

Standartinė Artūras-M » Ant Rgp 15, 2006 1:38 am

Na ne. Tu čia nori labai gudriai susukti :) Norint lūžus vienam hostingui nukrepti į kitą, reikia naudoti dinaminį DNS. Į whois duombazę įrašyti visi DNS serveriai yra lygiaverčiai. ns1, ns2, ns-n yra tik simbolinis pavadinimas.  Klientą aptarnaujantis DNS serveris gali kreiptis į bet kurį iš įrašytų į whois duombazę, kaip į autorizuotą ir tik neveikiant tam į kurį kreipėsi, kreipsis į sekantį, vėl gi nekreipiant dėmesio į eiliškumą.
Kaip suprantu, tave kamuoja ta pati DOS problema. O tu tikrai užtikrintas, kad tai DOS o ne provaiderio tinklo lūžiai ? ;)  Vakar pvz buvo pastebėtas postambus tinklų sutrikimas Europoje.
Norint turėti patikimesnį ryšį, reikia atitinkamai rinktis duomenų centrą. Žaidimas savo jėgomis mano manymu čia gausis dar brangiau.
Paskutinį kartą redagavo Artūras-M Ant Rgp 15, 2006 1:40 am. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
Artūras-M
Moderatorius
Moderatorius

Standartinė Beginer » Ant Rgp 15, 2006 12:04 pm

Kolkas Dos nekamuoja, tfu tfu tfu, kad neprisišnekėčiau :)
Bet vat vakar tokia mintis kilo (kai serveris buvo išjungtas, nes RAM keitė, o poto dar kažką tvarkė), kad būtų visai fainai jei lūžus/neveikiant pagrindiniam saitui, kaip nors permestu ant kito hostingo, nu o ten jau būtų koks nors paprastas page įmestas ir tarkim su tokiu tekstu: Jei matote šitą ispėjimą reiškia pagrindinis saitas yra lužes dėl kažkokių priežasčių, jei turite klausimų kreipkites el. paštu. bla bla bla ir pan.  Nu vat kažka tokio galvojau padaryti :) Bet kaip matau ne taip viskas paprasta... :)
Beginer
Naujokas
Naujokas

Standartinė Artūras-M » Ant Rgp 15, 2006 12:19 pm

Paprastom priemonėm nepadarysi šito. Mano manymu tikrai neverta. Geriau rasti stabilesnį tiekėją ;)
Vartotojo avataras
Artūras-M
Moderatorius
Moderatorius

Grįžti į Svetainių Priegloba (Hostingas)

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias